Now Reading:
Ulaganjem u infrastrukturu, Općina Trnovec Bartolovečki stvara kvalitetne uvjete za sportaše – načelnica Vitković: Sport i zdravi život jedni su od naših glavnih prioriteta!
Full Article 2 minutes read

Ulaganjem u infrastrukturu, Općina Trnovec Bartolovečki stvara kvalitetne uvjete za sportaše – načelnica Vitković: Sport i zdravi život jedni su od naših glavnih prioriteta!

Da je Općina Trnovec Bartolovečki dosad iznjedrila velik broj vrhunskih sportaša i ne čudi s obzirom na sva ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu na svom području. Općina je tako ove godine za rad svojih šest klubova izdvojila čak 600.000 kuna, a novost je i da je na području Trnovca Bartolovečkog osnovana Zajednica sportskih udruga koju trenutno čini šest klubova.

-Želja nam je da se što više mladih uključi u sport, da se maknu od računala i mobitela. Stoga smo i ove godine u proračunu osigurali 600.000 kuna za naših šest sportskih klubova – rekla je načelnica Verica Vitković te dodala kako je Općina osim financiranja rada sportskih klubova, realizirala značajna ulaganja u sportsku infrastrukturu.

Naime, na nogometnom igralištu NK Trnja Trnovec postavljen je sustav za navodnjavanje u vrijednosti od 95.000 kuna, dok su na igralištu NK Mladosti Šemovec postavljene kućice za rezervne igrače i suce za što je izdvojeno 55.000 kuna.

Oba projekta Općina je realizirala u suradnji sa Županijskim nogometnim savezom Varaždin. Tako je za sustav za navodnjavanje na igralištu NK Trnja iz svog proračuna izdvojila 55.000 kuna, dok ga je ŽNS Varaždin sufinancirao s 40.000 kuna. Postavljanje kućica na igralištu NK Mladosti Općinu je koštalo 35.000 kuna, dok je ŽNS Varaždin izdvojio 20.000 kuna.

www.sjever.hr
20.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.