Now Reading:
U Varaždin dolazi razigrani Osijek – Kovačević: Imamo viroze, bolesti, povrede, ali sve ćemo učiniti da bodovi ostanu kod nas
Full Article 2 minutes read

U Varaždin dolazi razigrani Osijek – Kovačević: Imamo viroze, bolesti, povrede, ali sve ćemo učiniti da bodovi ostanu kod nas

Momčad Varaždina ove će subote u utakmici 14. kola SuperSport HNL ugostiti Osijek, ekipu s kojim će igrati i u osmini finala Kupa 9. studenog.

Varaždinci s dosta problema dočekuju razigrani Osijek, a što ih sve muči pojasnio je trener Mario Kovačević.

-Nevjerojatno što nam se sve dogodilo: i viroze, bolesti, i sitne i malo teže povrede. Danas i sutra još imamo treninge pa ćemo vidjeti jer samo oni koji će biti 100 posto spremni igrat će protiv Osijeka – rekao je trener.

Za Varaždin se nastavlja serija teških utakmica s tri prvoplasirane ekipe – nakon Dinama i Hajduka stiže Osijek koji ima pet pobjeda u nizu.
– Težak raspored, poslije Hajduka i Dinama dolazi ekipa koja je sad u najboljoj formi. Novi trener, nove ideje, vidim da je promijenio sustav igranja, igrači ga slijede i odlično igraju. No mi igramo doma, nikoga se ne bojimo i vjerujem da ćemo složiti dobru ekipu koja će se nadigravati s Osijekom. Sve ćemo učiniti da bodovi ostanu kod nas. Mogli smo i kod Dinama i kod Hajduka doći do kojeg boda, ali nažalost nismo i vrijeme je da osvojimo bodove protiv Osijeka – kazao je Kovačević te dodao kako im je želja razveseliti svoju publiku.

Da će biti teško, ali ne i nemoguće slaže se igrač Ivan Posavec.
-Po meni je Osijek igrački najbolja ekipa poslije Dinama i smatram da će biti jako teška utakmica. Sad su u sjajnom nizu, u odličnoj formi, posloženi su napokon. Nas nije mazila sreća zadnje dvije utakmice, iako mislim da smo dobro igrali protiv ostale dvije najbolje ekipe lige, ali „treća-sreća” Mislim da iako imamo velike probleme, ako budemo pravi, što smo pokazali puno puta ove sezone, da možemo očekivati bod, ali i sva tri boda – rekao je Posavec.

Utakmica će se igrati u subotu od 17.05 sati na varaždinskom stadionu.

a.kučić/sjever.hr
20.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.