Now Reading:
Teletabisi se vraćaju na male ekrane – Gledatelje kultne dječje serije očekuju novosti
Full Article 2 minutes read

Teletabisi se vraćaju na male ekrane – Gledatelje kultne dječje serije očekuju novosti

Na Netflix nam uskoro stižu Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po! Omiljena dječja serija ponovno se vraća na male ekrane i to u novom ruhu koje jedva čekamo vidjeti. piše zadovoljna.hr.

Navode i kako gledatelje očekuju novosti te su se nasmiješena lica uz koje su odrastale generacije, prilagodila novim vremenima i novim klincima.

Iz Netflix-a su rekli da će novi Teletabisi doživljavati razne avanture koje će biti ne samo zabavnog, nego i edukativnog karaktera, a najavili su i Tummy tales – pjesme uz koje će zaplesati cijela obitelj, piše zadovoljna.hr.

Prošlo je četvrt stoljeća od kad smo prvi put upoznali omiljene šarene likove. Zelena livada, beba-sunce, zečevi, tubby tost i tubby krema te mnogima omiljeni Noo-Noo usisavač, uveseljavat će neke nove klince, baš kao što su i generacije prije njih.

Vjerujemo da će i poneka odrasla osoba sjesti ispred televizora kako bi se barem na trenutak vratila u djetinjstvo. Upravo su zbog toga Teletabisi tako posebni. Povijest ovog kultnog crtića piše da su ga prvobitno napravili za ciljanu publiku od prve do četvrte godine života, na kraju su ga najviše gledati studenti i odrasli.

U novim epizodama pripovjedač će biti Tituss Burgess, a kostime će nositi Rachelle Beinart, Rebecca Hyland, Nick Kellington i Jeremiah Krage. Na Teletabisima je radio Andrew Davenport, jedan od originalnih tvoraca serije.

Foto: screenshot YouTube

www.sjever.hr / www.zadovoljna.hr
20.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.