Now Reading:
Radno u Bedekovčini – U tijeku je rekonstrukcija dodatnih 410 metara Magdalenićeve ulice
Full Article 50 second read

Radno u Bedekovčini – U tijeku je rekonstrukcija dodatnih 410 metara Magdalenićeve ulice

U općini Bedekovčina u tijeku su radovi u sklopu projekta Rekonstrukcija Magdalenićeve ulice – Faza II., a koji obuhvaća uređenje dodatnih 420 metara Magdalenićeve ulice.

Riječ je o projektu vrijednom 974.916,25 kuna sufinanciranom od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u iznosu od 350.000 kuna te od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu od 120.000 kuna.

– Tijekom 2021. godine, u sklopu I. faze, rekonstruirano je 420 metara Magdalenićeve ulice, uz sufinanciranje Hrvatskih voda, a ovim projektom predviđa se izvođenje radova rekonstrukcije dijela Magdalenićeve ulice u dužini od dodatnih 410 metara, što uključuje proširenje kolnika s popravkom horizontalnih cestovnih elemenata te izvedbom elemenata oborinske odvodnje – poručuju iz Općine.

Dodaju i kako je cilj projekta kroz nastavak rekonstrukcije Magdalenićeve ulice, osigurati višu razinu komunalnog standarda odnosno povećati prometnu sigurnost i pristupačnost, čime će se u konačnici podići kvaliteta života stanovništva Općine.

www.sjever.hr
20.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.