Now Reading:
Pritvoren doktor iz KB Dubrava koji je brutalno prebio medicinsku sestru
Full Article 2 minutes read

Pritvoren doktor iz KB Dubrava koji je brutalno prebio medicinsku sestru

Zagrebačka policija izvijestila je kako je pritvorila liječnika koji je prošlog petka u Retkovcu napao medicinsku sestru, javlja index.hr

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje i teške tjelesne ozljede koja je ostala u pokušaju, priopćili su.

“Naime, 14. listopada oko 18.40 sati na području Dubrave u Aleji lipa, policijski su službenici temeljem dojave postupali u medicinskoj ustanovi kojom prilikom je utvrđeno da je nakon prvotnog verbalnog sukoba osumnjičeni 36-godišnjak tjelesno napao oštećenu 55-godišnjakinju. Za vrijeme postupanja, temeljem tada prikupljenih obavijesti utvrđeno da je osumnjičeni počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega je priveden u službene prostorije, a potom prepraćen na nadležni sud.

Nadalje, četiri dana kasnije, 18. listopada policijski su službenici kroz javno dostupne informacije došli do saznanja da je oštećena naknadno u Kliničkoj bolnici Dubrava zatražila medicinsku pomoć zbog zadobivenih ozljeda u predmetnom događaju.

Po samom saznanju, policijski su službenici bez odgode pozvali oštećenu u službene prostorije kako bi utvrdili nove okolnosti, gdje je ista dala nove obavijesti o samom događaju kroz što je potvrđeno da je osumnjičeni, uz ostalo, u zdravstvenoj ustanovi prijetio na život 55-godišnjakinje da bi ju potom i tjelesno napao u namjeri da ju teško ozlijedi.

S obzirom na novoprikupljena saznanja, osumnjičeni 36-godišnjak je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.”

Podsjetimo, specijalizant radiologije u KB-u Dubrava Ante Kedžo u petak je 14. listopada oko 19 sati u Retkovcu u Zagrebu brutalno napao, davio, srušio na pod i slomio ruku 55-godišnjoj medicinskoj sestri Renati Brkić.

Kako je Indexu ispričala Brkić, prvo je Kedžina supruga došla po ispričnicu za njihovog sina vrtićke dobi, no nije željela čekati da dođe na red. Potom se, pred kraj radnog vremena, vratila sa sinom, ovaj put u pratnji supruga.

sjever.hr/index.hr
20.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.