Now Reading:
Velika akcija policije i USKOK-a: U tijeku uhićenja više desetaka osoba, na terenu 150 policajaca!
Full Article 50 second read

Velika akcija policije i USKOK-a: U tijeku uhićenja više desetaka osoba, na terenu 150 policajaca!

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PU osječko-baranjske provode realizaciju operativne akcije u suradnji s policijskim službenicima PU zagrebačke, PU virovitičko-podravske, PU vukovarsko-srijemske i PU požeško-slavonske, a u koordinaciji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, donosi N1.

U tijeku su uhićenja više desetaka osoba i provođenje dokaznih radnji zbog sumnje da su počinile kaznena djela nedozvoljene trgovine u sastavu zločinačkog udruženja te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja, priopćila je policija.

U uhićenju osumnjičenih osoba te provođenju ostalih mjera i radnji sudjeluje oko 150 policijskih službenika iz kriminalističke i temeljne policije, kao i iz jedinica specijalne i interventne policije. Operativna akcija rezultat je višemjesečnog rada PU osječko-baranjske, priopćila je policija.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, priopćili su.

sjever.hr/N1
19.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.