Now Reading:
Slavonski policajci u paketima banana pronašli 30 kila kokaina!
Full Article 1 minutes read

Slavonski policajci u paketima banana pronašli 30 kila kokaina!

Kako doznaje Index, kokain je pronađen u kutijama s bananama u skladištu trgovačkog lanca Boso. Riječ je, kako doznajemo, o skladištu voća i povrća, a kokain su u paketima pronašli radnici i pretpostavlja se da je ondje završio slučajno.

Zapljeni su prisustvovali i policajci s dugim cijevima. 

Izgledno je da je pronalazak kokaina u paketima s bananama u skladištu Bose dio velike policijske akcije, koja se provodi u Slavoniji i u kojoj je uhićeno najmanje tridesetak osumnjičenika iz tri organizirane kriminalne skupine koje su se bavile preprodajom droge i duhana.

U sklopu akcije, koju su pokrenuli Uskok i osječko-baranjska policija, danas su obavljena uhićenja i pretresi domova te poslovnih prostora najmanje tridesetak osoba osumnjičenih za nedozvoljenu trgovinu i zlouporabu droga. Radi se, kako se doznaje, o skupinama čiji su organizatori bili međusobno povezani, a djelovali su na području Hrvatske, ali i inozemstva. Pretresi i prikupljanje dokaza provode se na području Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Vukovarsko-srijemske i Požeško slavonske županije te Grada Zagreba.

Kako neslužbeno doznaje Index, današnja brojna uhićenja su uslijedila nakon što je jučer uhićen jedan od članova kriminalne skupine. 

sjever.hr/index.hr
19.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.