Now Reading:
NIJE DOBRO PODNIO PREKID Koprivničanin prijetio bivšoj ženi – ili će spavati s njim ili će joj “riješiti” muža
Full Article 2 minutes read

NIJE DOBRO PODNIO PREKID Koprivničanin prijetio bivšoj ženi – ili će spavati s njim ili će joj “riješiti” muža

34-godišnjak iz okolice Koprivnice nepravomoćno je osuđen na godinu dana zatvora nakon što je bivšoj ženi i njezinom novom suprugu prijetio smrću. Naime, 34-godišnji Ivica tijekom studenog više je puta nazivao bivšu suprugu i prijetio joj smrću njezinog novog muža, ako neće s njim spavati, prenosi Danica.hr.

Ivica je prijetio i uznemiravao bivšu suprugu riječima da mora s njim spavati, a ako neće, vidjet će što će joj se dogoditi nazivajući ju pogrdnim imenima. Prijetio joj je i da ako ne pristane na odnose s njim, bivšeg će joj mužarešiti s dugom devetkom”, pozvati mafiju i likvidirati ga.

Tijekom suđenja, branio se šutnjom, no u istrazi je ove prijetnje negirao te tvrdio da mu bivša žena to podmeće. Njezini iskazi, kao i iskazi njezinog sadašnjeg supruga koji su ove prijetnje potvrdili su ga teretili. Sadašnji muž rekao je kako je Ivica njegovu suprugu stalno nazivao, vrijeđao i prijetio ako ne bude njegova. To je, prema njegovim riječima, trajalo tri – četiri mjeseca, a jednom je čuo i kako joj prijeti da i njega „riješiti”.

Ivici je kazna zatvora zamijenjena radom za opće dobro, a presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti. Već ranije pravomoćno je osuđen za prijetnju, na uvjetnu zatvorsku kaznu.

www.sjever.hr / danica.hr
19.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.