Now Reading:
SOLIDARNOST NA DJELU Velikodušni građani Koprivnice pomažu potrebitima – svakodnevno punili košaricu s hranom i higijenskim potrepštinama za one kojima je taj luksuz nedostižan!
Full Article 2 minutes read

SOLIDARNOST NA DJELU Velikodušni građani Koprivnice pomažu potrebitima – svakodnevno punili košaricu s hranom i higijenskim potrepštinama za one kojima je taj luksuz nedostižan!

U sklopu jubilarne, 50. akcije „Solidarnost na djelu 2022“, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je organiziralo akciju „Vaš dar za pravu stvar“.

Tradicionalnu akciju prikupljanja donacija za potrebe Socijalne samoposluge proveli su od 10. do 16. listopada 2022. godine. Tih dana volonteri koprivničkog Crvenog križa su prolaznicima dijelili kupcima letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljali donacije.

Građani su ponovno pokazali solidarnost i velikodušnost te za pravu stvar darovali ukupno 1.051 kg namirnica i 29 komada higijenskih potrepština. Prikupljene donacije podijelit će se korisnicima Socijalne samoposluge s područja grada, prema određenom rasporedu, kao i potrebitim korisnicima u okolnim općinama.

Zahvaljuju se svima koji su podržali akciju „Vaš dar za pravu stvar“ i svakodnevno punili košaricu prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Akcija „Solidarnost na djelu 2022“, u kojoj se prikuplja novac za sportsku obuću učenicima u potrebi, nastavlja se do kraja listopada. Sportska obuća će biti kupljena potrebitim učenicima svih osnovnih i srednjih škola s područja djelovanja GDCK Koprivnica, a to su Grad i 11 općina.

U mjesnim i općinskim društvima Crvenog križa još se prodaju bonovi solidarnosti u vrijednosti od 5 kuna, a pomoći možete i uplatom na žiro račun otvoren samo za tu namjenu HR7123860021552008304

Također pozivani su svi one koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

sjever.hr/hck-koprivnica.hr
18.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.