Now Reading:
Dom zdravlja u Lepoglavi opremljen novom opremom
Full Article 2 minutes read

Dom zdravlja u Lepoglavi opremljen novom opremom

Varaždinska županija i Grad Lepoglava zajednički su financirali nabavu dva terapijska kreveta za djelatnost fizikalne medicine i rehabilitacije, ukupne vrijednosti 28.780 kuna s PDV-om.

– Iako možda nije riječ o velikom ulaganju u financijskom smislu, ono je značajno jer se njime podiže standard pružanja usluga fizikalne medicine i rehabilitacije u Domu zdravlja u Lepoglavi, koje koriste stanovnici cijeloga lepoglavskog kraja– rekla je zamjenica župana Silvija Zagorec.

Gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić zahvalio se ravnatelju Doma zdravlja Varaždinske županije Jurici Veroneku i zamjenici župana Silviji Zagorec na prepoznavanju potreba građana grada Lepoglave, ali i šire koji koriste usluge odjela za fizikalnu terapiju. Naglasio je i kako će s radom ovih dana započeti i jedan liječnik specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije.

– Cilj nam je da se svi osjećaju ugodno u prostorima Doma zdravlja i da ordinacije budu u skladu sa svim standardima – naveo je ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Jurica Veronek.

Dom zdravlja u Lepoglavi posjetila je i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić te pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo, glavna sestra, Andreja Tomašek

sjever.hr 18.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.