Now Reading:
VELIK USPJEH Međimurske mažoretkinje ‘pobrale’ čak sedam medalja u Italiji! Posavec: Naše cure na najbolji mogući način predstavile Međimurje u Europi
Full Article 1 minutes read

VELIK USPJEH Međimurske mažoretkinje ‘pobrale’ čak sedam medalja u Italiji! Posavec: Naše cure na najbolji mogući način predstavile Međimurje u Europi

Čestitke našim mažoretkinjama na osvojenim medaljama na 25. Europskom prvenstvu u mažoret plesu koji se održao u Italiji, napisao je ponosni međimurski župan Matija Posavec.

– Osvojenih sedam medalja potvrda su da u Međimurju zaista imamo vrhunske mažoretkinje, koje iz godine u godinu osvajaju sve više medalja na prvenstvima – napisao je župan.

Mažoretkinje i twirling klub Goričan – grupa mlađih juniora s rekvizitima osvojila je zlatnu medalju, a u kategoriji dueta Tena Bašnec i Vivien Marđetko osvojile su broncu. Uspješne su bile i Mažoretkinje Murskog Središća, pa tako čestitke Evi Varga na osvojenom zlatu u kategoriji solo s rekvizitima, i Zali Bedić na osvojenom srebru.

Srebrnu medalju osvojile su Čakovečke mažoretkinje u kategoriji Baton flag team, dok su u kategoriji tradicionalnog mažoret plesa osvojile brončanu medalju. Uspješna je bila i Lana Naranđa iz Donjeg Kraljevca koja je osvojila brončanu medalju u kategoriji solo s rekvizitima.

-Uspjeh naših cura potvrda je stručnog i kvalitetnog rada klubova, koji su na najljepši mogući način Europi predstavili Međimurje – Europsku regiju sporta. Čestitke! – poručuje Posavec.

sjever.hr/Facebook Matija Posavec
17.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.