Now Reading:
EVO KAKO SE ODSLUŽUJE KAZNA U HRVATSKOJ Horvatinčić umjesto u zatvoru bezbrižno šeće zagrebačkom špicom i uživa u kestenima
Full Article 50 second read

EVO KAKO SE ODSLUŽUJE KAZNA U HRVATSKOJ Horvatinčić umjesto u zatvoru bezbrižno šeće zagrebačkom špicom i uživa u kestenima

Čitateljica 24sata snimila je osuđenog poduzetnika u nedjelju nešto iza podneva na Cvjetnom trgu, gdje ima i stan, kako bezbrižno, u društvu nepoznate plavuše, kupuje kestene i odlazi u nepoznatom smjeru.

Podsjetimo, 74-godišnji Horvatinčić pravomoćno je osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj je poginuo bračni par Salpietro. Umjesto u zatvoru, slobodno se šeće Zagrebom, bez ikakve pratnje pravosudne policije, a snimku čitateljice možete pogledati ovdje.

Horvatinčića su osudili u dugotrajnom sudskom postupku, a nakon niza zahtjeva za odgodom izvršenja kazne, pozivajući se na zdravstveno stanje, u zatvor su ga poslali 21. srpnja prošle godine.

Od tada je najmanje triput bio na rehabilitaciji u toplicama, posljednji put mjesec i pol dana u Krapinskima kad je izvrijeđao čovjeka koji ga je snimio. Snimljen je još barem jedanput u Zagrebu, bez pratnje pravosudne policije.

Foto: screenshot / 24sata
www.sjever.hr / 24sata.hr
17.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.