Now Reading:
“City modus” 2022. u krapinskoj Festivalskoj dvorani: Humanitarno – modnu reviju u čast ženama oboljelim od raka dojke nosit će poznate dame iz zagorskog javnog života
Full Article 2 minutes read

“City modus” 2022. u krapinskoj Festivalskoj dvorani: Humanitarno – modnu reviju u čast ženama oboljelim od raka dojke nosit će poznate dame iz zagorskog javnog života

Već šestu godinu zaredom, ove će se nedjelje u Festivalskoj dvorani u Krapini pod visokim pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije s početkom u 18 sati održati humanitarno – modna revija “City modus” 2022. Kao i sve godine do sada, revija je humanitarnog karaktera, a ove godine sredstva će namijenjena za rad udruge žena oboljelih od raka dojke Pink life.

Na reviji će se predstaviti osam hrvatskih dizajnera, među kojima će biti modni salon Botun, Vibela, multibrand store Calico, I do vjenčanice i večernje haljine, dizajnerski nakit Cyber look kao i vrlo poznata dizajnerica iz Krapine Monika Hršak.

Reviju će nositi žene iz javnog i političkog života KZŽ pa će između ostalih reviju nositi i gradonačelnica Zlatara, Jasenka Auguštan Pentek, te brojne osobe iz javnog života Hrvatske. U glazbenom dijelu programa nastupit će Lucija Jelušić, Gordana Ivanjek Tušek, Marko Vukes, Mirko Švenda Žiga i Bojan Jambrošić, a program će voditi Ana Kruhak.

Cijeli događaj je i ove godine u organizaciji Hane Tabaković i Ive Loparić Kontek, idejnih začetnica humanitarno modnog projekta “City modus”.

– Zahvaljujemo se Krapinsko zagorskoj županiji i županu Željku Kolaru koji je prepoznao ovaj hvalevrijedan projekt kao i gradu Krapini, Turističkoj zajednici Grada Krapine i Pučkom otvorenom učilištu te brojnim gradovima i općinama Krapinsko – zagorske županije koje su stale uz nas, a Vas sve pozivamo da 23. listopada budete s nama na ovom lijepom događanju – poručuju Hana i Iva.

www.sjever.hr
17.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.