Now Reading:
Bliži nam se 13. po redu Gupčeva kestenijada “Mošt rezanec i kostanj pucanec” – Očekuje vas bogat kulturni program i još bogatija gastro ponuda
Full Article 1 minutes read

Bliži nam se 13. po redu Gupčeva kestenijada “Mošt rezanec i kostanj pucanec” – Očekuje vas bogat kulturni program i još bogatija gastro ponuda

Kod Gupčeve lipe u Gornjoj Stubici će se u nedjelju, 23. listopada održati 13. po redu Gupčeva kestenijada “Mošt rezanec i kostanj pucanec”.

Manifestacija je to koja slavi sve blagodati jeseni u Gupčevom kraju i već godinama okuplja ljubitelje prirode, gljiva i kestena, ali i dobre kapljice i zabave.

Svojim će se proizvodima na manifestaciji predstaviti OPG-ovi Gupčevog kraja i šire okolice, pa će tako posjetitelji moći kupiti med, sireve, domaću zimnicu, vina, kolače i brojne druge domaće proizvode. Tu će biti i bogat kulturno zabavni program uz nastup KUD-ova i “Footloose banda”.

Manifestacija počinje u 11 sati Sajmom OPG-ova te bogatom gastro ponudom, gdje će se posjetiteljima nuditi pečeni kesteni, gulaš od gljiva, slastice od kestena te brojne druge delicije. Također, održat će se i degustacija mošta Udruge vinara i vinogradara “Peharček”, a Stubičanka Jadranka Blagec, pripremit će izložbu i determinaciju gljiva.

Od 11 sati nastupit će i Dječji vrtić “Jurek” iz Gornje Stubice, KUD “Horvatska” iz Velike Horvatske i domaći KUD “Matija Gubec” iz Gornje Stubice. Atmosferu će dodatno zagrijati “Footloose band” svojim nastupom od 12.30 sati.

www.sjever.hr
16.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.