Now Reading:
U centru glavnog grada nema više kanti, građani podijeljeni: „Smrdi pol grada. Zagreb nikada nije bio neuredniji i prljaviji”
Full Article 2 minutes read

U centru glavnog grada nema više kanti, građani podijeljeni: „Smrdi pol grada. Zagreb nikada nije bio neuredniji i prljaviji”

Kao što je i najavljeno, stanovnici centra glavnog grada u subotu ujutro probudili su se bez prenatrpanih kanti za otpad koje su bile ruglo Zagreba.

Grad Zagreb na svojoj je službenoj Facebook stranici podijelio nekoliko fotografija koje prikazuju centar grada bez kanti zahvalivši građanima na partnerstvu za čišći i ljepši grad.

Međutim, njihova je objava naišla na podijeljene reakcije. I dok neki pozdravljaju ovu odluku Grada i pišu kako su ovakve promjene dobrodošle, drugi ljuto poručuju kako je Zagreb više od samog centra te da se u ostalim dijelovima grada ne može živjeti od smrada otpada.

Ovo su samo neki od njih:

-Koja milina i ljepota. Predivno! Bravo Zagrepčani! – napisala je jedna pratiteljica.

-A po drugim kvartovima? To niste snimili. Smeča ne samo u kanti nego i oko nje. Smrdi pol grada. A plavih vrećica nigdje – stoji u drugom komentaru.

-Zagreb nikada nije bio neuredniji i prljaviji. Svaki dan prolazim od glavnog, preko tomislavca, zrinjevca, tesline, bogovićeve… od zapišanosti, smrada, neopranih ulica, lišća, psećih govana, žbuke… ne može se živjeti – komentar je jedne pratiteljice.

-Kojim sugrađanima? Ovi koji i jesu tu stanovali nakon potresa su odselili – oštra je bila četvrta.

Bilo kako bilo, negativni komentari ipak prevladavaju, pa valja vidjeti kako će Grad odgovoriti na probleme s otpadom u ostalim dijelovima Zagreba.

Foto: FB Grad Zagreb
tklopotan / www.sjever.hr
16.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.