Now Reading:
FOTO Osmijeha u Čakovcu nije nedostajalo – Dječji Jesenski kros okupio brojne male zaljubljenike u trčanje
Full Article 2 minutes read

FOTO Osmijeha u Čakovcu nije nedostajalo – Dječji Jesenski kros okupio brojne male zaljubljenike u trčanje

Sa startom i ciljem podno zidina Starog grada u Čakovcu te trasom diljem Perivoja Zrinskih, održan je u subotu 32. po redu, Jesenski kros za polaznike vrtića te osnovnih i srednjih škola s područja Međimurja.

Riječ je o događanju koje organizira Atletski klub “Međimurje”, a na tome im je zahvalu uputila i gradonačelnica Čakovca, Ljerka Cividini.

– Veliko im hvala što u kontinuitetu odgajaju generacije vrhunskih sportaša, djece i mladih koji vole trčanje, kretanje i sport općenito, ali i što u našem Čakovcu okupljaju sve one koji uživaju u trčanju – poručila je gradonačelnica Cividini te čestitala i malim sudionicima.

– Djeci svaka čast, pravi su mali hrabrići što su se uključili u trku i ovim putem još jednom bravo svima. Osmijeha danas stvarno nije nedostajalo, ni na njihovim licima ni na licima njihovih roditelja, a onaj dodatan smiješak donijeli su nam i sportaši iz Udruga za sindrom Down Međimurske županije koji su odradili utrku kao od šale i zbog kojih smo svi pucali od ponosa. Znam da ćemo mnoga lica gledati još godinama na postoljima i s medaljama oko vrata – zaključila je Cividini.

www.sjever.hr
16.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.