Now Reading:
Čačić pred utakmicu s Varaždinom: Uz Dinamo, igraju najbolji nogomet u ligi
Full Article 1 minutes read

Čačić pred utakmicu s Varaždinom: Uz Dinamo, igraju najbolji nogomet u ligi

Danas s početkom u 15 sati NK Varaždin gostuje kod zagrebačkog Dinama koji ove sezone u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi jedino protiv Varaždinaca nije upisao sva tri boda.

Iako Dinamo ima veliku bodovnu prednost i s ukupno 31 bodom čvrsto drži prvu poziciju na ljestvici, Varaždin im je već ljetos neodlučenim na domaćem travnjaku poslao ozbiljno upozorenje.

-Igramo protiv opasne momčadi, već nakon tri kola rekao sam da je Varaždin najveće iznenađenje, a to su Varaždinci i potvrdili. “Osakatili” su nas za dva boda u prvoj utakmici. Igraju uz nas najbolje u ligi i imaju manje bodova nego što su zaslužili. Pribojavam se te utakmice nakon Salzburga. Treba se dobro fokusirati na tu utakmicu – rekao je trener zagrebačkog Dinama Ante Čačić, čije riječi prenosi Večernji list.

Podsjetimo, Varaždin trenutno drži 5. poziciju na prvenstvenoj ljestvici s ukupno 16 bodova, odnosno 4 manje od koprivničkog Slaven Belupa, te tri više od šestoplasirane Istre.

Ako niste jedan od onih koji će utakmicu gledati uživo s maksimirskih tribina, ne brinite – prijenos možete pratiti i na HRT-u 2 te na MaxSport 1.

www.sjever.hr / vecernji.hr
16.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.