Now Reading:
U Klanjcu će se obilježiti Dan knjižnice “Antun Mihanović” – Dođite na ugodno druženje uz dobru glazbu i brojne aktivnosti
Full Article 1 minutes read

U Klanjcu će se obilježiti Dan knjižnice “Antun Mihanović” – Dođite na ugodno druženje uz dobru glazbu i brojne aktivnosti

Gradska knjižnica i čitaonica “Antun Mihanović” Klanjec poziva sve svoje članove i sugrađane, male i velike, na otvorenje ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige i druženje povodom 20. godišnjice otvorenja knjižnice u Brozovoj zgradi na Trgu Antuna Mihanovića.

Druženje ispred knjižnice uz kavu, čaj, kiflice i dobru glazbu održat će se ove subote, 15. listopada, od 10 do 12 sati.

Organizatori su pripremlili i izložbu fotografija “Dvadeset godina naših dragih susreta s vama”, radionicu STOP animacija “Knjiga u pokretu” koju će voditi Adrijana Čelec te radionicu izrade tradicijskih ukrasa.

Posjetitelje očekuje i Čitateljski maraton – čitanje naglas i snimanje jednominutnih videozapisa u knjižnici, ali i na drugim zanimljivim lokacijama u gradu te njihovo online objavljivanje. U sklopu događanja bit će postavljen i štand s knjigama koje možete odabrati i besplatno ponijeti doma.

– Uz mali izbor fotografija s naše prigodne izložbe na trgu i uz ovogodišnji moto Mjeseca hrvatske knjige “Misli na sebe, čitaj!” pozivamo vas sve i radujemo se subotnjem druženju – poručuju organizatori.

www.sjever.hr
14.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.