Now Reading:
ŠOKIRALA I POLICAJCE: Vozila s 5,19 promila – “Stajala je stabilno i normalno se ponašala”
Full Article 2 minutes read

ŠOKIRALA I POLICAJCE: Vozila s 5,19 promila – “Stajala je stabilno i normalno se ponašala”

Policijska uprava Gradiška iz BiH, prije nekoliko dana, priopćila je da je policija u obližnjoj Čatrnji, iz prometa isključila ženu koja je upravljala automobilom sa 5,19 promila alkohola u krvi. Glasnogovornica PU Gradiška Vesna Vučić rekla je da je nevjerojatno koliko se ovaj slučaj komentara i koliku pažnju je privukao, piše dnevnik.hr.

– Policijska patrola je zaustavila osobu sa inicijalima D.V. rođenu 1976. godine u Sanskom Mostu, koja duže vrijeme živi u Gradiški. Nije djelovala sumnjivo niti problematično, ponašala se sasvim pristojno i normalno. Ipak, policija je tek nakon dužeg razgovora posumnjala u pijanstvo i odlučila je testirati – rekli su gradiški policajci.

Kako piše dnevnik.hr, bez problema je izašla iz automobila, a jedino po čemu su posumnjali jer je neke riječi nejasno izgovarala, ali je na nogama bila sasvim stabilna. Tek kada je izmjereno ovako visoko prisustvo alkohola u krvi, policajci su se začudili, da je to uopće moguće. Ista osoba, evidentirano je u policijskim dokumentima, prethodno je kažnjena zbog 3,5 promila alkohola u krvi, ali se nije promijenila. Nastavila je piti i voziti, rekli su za Srpskainfo u Policijskoj upravi Gradiška.

U policijskoj stanici provela je devet sati na triježnjenju. Inače, većina muškaraca s tri puta manje alkohola u krvi provede i po 12 sati na triježnjenju i opet se ne osjećaju dobro.

www.sjever.hr
14.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.