Now Reading:
Dva pogotka Hoxhe za tri velika boda u Šibeniku
Full Article 3 minutes read

Dva pogotka Hoxhe za tri velika boda u Šibeniku

Nogometaši Slaven Belupa u 13. su kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige upisali pobjedu na teškom gostovanju u Šibeniku. Hoxha je s dva pogotka donio tri velika boda za našu momčad.

Trener Zoran Zekić nije mogao računati na Božića, Kvržića, Branštetera, Suška, Fanima, Mihalića i Jambora, a u odnosu na susret s Osijekom napravio je čak pet izmjena. Od prve minute krenuli su Čović na golu te Bosec, Christopoulos, Soldo i Talys u obrani. Tri igrača u veznoj lini bili su Marina, Mudražija i Kocijan koji je ponio kapetansku traku na svojoj ruci, dok su u napadu zaigrali Crnac, Krstanović i Hoxha.

Slaven Belupo odlično je otvorio utakmicu i pravo je čudo kako nije vodila nakon uvodnih pet minuta. Prvo je Crnac propustio realizirati jedan na jedan a Rogićem, a onda je Hoxha pogodio stativu. Obojica su se lijepo riješila svojih čuvara, no nedostajalo je malo preciznosti. Odgovorio je Šibenik preko Čopa, no rezultat je ostao početnih 0:0. Udarac Perića glavom u 26. minuti odličnom je reakcijom obranio Čović. Nakon prvih 45 minuta nismo vidjeli golove.

Na startu drugog poluvremena Šibenik je opet opasno zaprijetio nakon jednog kornera, ali Čović je bio još jednom siguran. Naša je momčad u vodstvo stigla u 72. minuti. Hoxha je najviši bio nakon jednog kornera i glavom zabio za 0:1. U 82. minuti Mioč je savršeno centrirao, a Žuljević iskosa s desne strane glavom pucao malo pokraj gola. Konačnih 0:2 u 89. je minuti postavio Hoxha svojim drugim pogotkom. Odapeo je snažno i precizno s 20 metara ofenzivac Slaven Belupa i donio važna tri boda našoj momčadi.

U idućem kolu Slaven Belupo će u Koprivnici ugostiti Rijeku. Utakmica će se igrati u nedjelju s početkom u 17:10.

www.sjever.hr Tekst i foto NK Slaven Belupo 14.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.