Now Reading:
U ZAGREBU OPET PROMETNI KAOS Krenuli novi radovi, zatvoren dio važne arterije zapadnog dijela grada
Full Article 2 minutes read

U ZAGREBU OPET PROMETNI KAOS Krenuli novi radovi, zatvoren dio važne arterije zapadnog dijela grada

Novi problemi za vozačice i vozače u hrvatskoj metropoli uz sve radove po Zagrebu, od danas je zbog asfaltiranja zatvoren i dio Škorpikove ulice, važne arterije na zapadnom dijelu grada.
Radovi će trajati sve do 1. studenog u 4 sata, a vrijedni su više od 5 milijuna kuna, kažu iz Grada, a prenose 24 sata.

Asfaltirat će se istočni kolnik Škorpikove, na dijelu od kružnog toka kod King Crossa do ulice K. Golika/Kovinska i taj će dio biti pod privremenom regulacijom prometa.

Prilikom izvođenja radova, na dijelu od kružnog toka kod trgovačkog centra King Cross (od pješačkog prijelaza) do ulice O. Miletića, radovi će zauzeti jedan prometni trak, a promet će se odvijati po slobodnom dijelu kolnika.

Na dijelu od ulice O. Miletića do ulice K. Golika promet će se preusmjeriti na zapadni kolnik gdje će biti uspostavljen dvosmjeran promet.

U zoni raskrižja Ul. V. Škorpika/Kovinska/K. Golika bit će onemogućeno kretanje vozila u smjeru istok-zapad i obratno te u smjeru istok-jug i smjeru zapad-sjever.

Promet kamionima u smjeru od juga prema sjeveru bit će preusmjeren na Priobalnu cestu. Kamionski promet od sjevera prema jugu odvijat će se bez ograničenja. Iz Grada Zagreba mole sve vozače da se pridržavaju privremene regulacije prometa za vrijeme trajanja radova, prenose 24 sata.

sjever.hr/24sata.hr
13.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.