Now Reading:
Najbolje od Zagorja stiže u Zagreb: domaće bučino ulje, med, zimnica, rakija i likeri samo su djelić ponude koju možete pronaći u centru glavnog grada
Full Article 1 minutes read

Najbolje od Zagorja stiže u Zagreb: domaće bučino ulje, med, zimnica, rakija i likeri samo su djelić ponude koju možete pronaći u centru glavnog grada

Nakon Rijeke, najbolje od Zagorja stiže i u Zagreb. Naime, ovog petka i subote u centru Zagreba, točnije na Europskom trgu bit će održano 13. izdanje manifestacije 100% Zagorsko u Zagrebu.

Radi se o manifestaciji prodajno-izložbenog karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.

Cilj je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove.

U ponudi će se naći bučino ulje, med, medenjaci, zimnica, povrće, voće, rakije i likeri, sirevi, sokovi i voćna vina, suhomesnati proizvodi, proizvodi iz tradicijskih kućnih radinosti… Ove godine u sklopu kulturno umjetničkog programa će svirati „Hands & Voice“ i Barajt band a najmlađe će zabavljati Krapinski neandertalci – Pleme špiljskog medvjeda.

Manifestacija 100% Zagorsko u Zagrebu održat će se u petak i subotu od 8 do 20 sati na Europskom trgu. Ne propustite najbolje od Zagorja u centru glavnog grada!

Foto: arhiva
www.sjever.hr / kzz.hr
12.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.