Now Reading:
Odbijena žalba T&H Investa, Grad Varaždin bio u pravu – Bosilj: Do kraja godine ćemo imati odabranog izvođača za zbrinjavanje varaždinskih bala
Full Article 1 minutes read

Odbijena žalba T&H Investa, Grad Varaždin bio u pravu – Bosilj: Do kraja godine ćemo imati odabranog izvođača za zbrinjavanje varaždinskih bala

U Gradu Varaždinu zaprimljeno je rješenje Državne komisije za kontrolu postupka javne nabave Republike Hrvatske kojim se odbija žalba T&H Invest d.o.o. kao neosnovana na postupak javne nabave za sanaciju zatvorenog odlagališta neopasnog otpada na lokaciji Brezje kraj Varaždina.

Gradonačelnik Neven Bosilj je u utora komentirao rješenje.

-Jučerašnje rješenje kojim je Državna komisija za kontrolu postupka javne nabave odbila žalbu žalitelja T&H Invest d.o.o.  kao neosnovanu te naredila žalitelju, dakle T&H Investu da plati troškove žalbenog postupka pokazuje da je Grad Varaždin od početka bio u pravu u svom načinu rješavanja zbrinjavanja bala.

Nakon što smo sa stručne strane odradili projekte i elaborate te dobili potvrdu Vlade Republike Hrvatske i Fonda za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša o sufinanciranju rješenja otpada od 40 posto, sada smo dobili i potvrdu da smo u potpunosti u pravu i s pravne strane. Sve navode kojima se pokušao zaustaviti proces zbrinjavanja bala DKOM je odbio. To nas je usporilo gotovo dva mjeseca. No, postupak ide dalje i do kraja godine ćemo imati odabranog izvođača za zbrinjavanje varaždinskih bala – izjavio je Bosilj.

sjever.hr
11.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.