Now Reading:
KKŽ nastavlja s ulaganjima u sustav obrazovanja – Kreće rekonstrukcija vanjskog sportskog igrališta OŠ Gola
Full Article 2 minutes read

KKŽ nastavlja s ulaganjima u sustav obrazovanja – Kreće rekonstrukcija vanjskog sportskog igrališta OŠ Gola

U prostorijama Osnovne škole Gola danas je održano potpisivanje Ugovora o javnoj nabavi radova rekonstrukcije vanjskog sportskog igrališta OŠ Gola. Ugovor su potpisali ravnateljica škole Violeta Pranjić i direktor tvrtke KOMFORT d.o.o. Zagreb Đuro Kucelj u prisustvu koprivničko – križevačkog župana Darka Korena, zamjenika župana Ratimira Ljubića, pročelnice Ane Mušlek i načelnika Općine Stjepana Milinkovića.

Vrijednost ugovora iznosi 1.045.062,50 kuna s PDV-om pri čemu će Općina Gola sufinancirati projekt sa 650.000 kuna, dok ostatak sredstava osigurava KKŽ. Rok za završetak ugovorenih radova je 60 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao.

Ravnateljica Pranjić i načelnik Milinković su zahvalili Županiji na potpori i sudjelovanju na važnom projektu koji će postojeći prostor igrališta pretvoriti u moderno sportsko zdanje namijenjeno ne samo školarcima već i svim mještanima, udrugama i sportskim klubovima.

Župan Koren je prilikom potpisivanja naglasio kako Županija, nakon velikih investicija u sustavu obrazovanja kroz izgradnju pet školskih sportskih dvorana te Centra kompetencija u Koprivnici i Đurđevcu, nastavlja s ulaganjima u sustav obrazovanja stvaranjem još boljih materijalnih uvjeta za učenike i nastavnike. Zahvalio je ravnateljici, Općini i načelniku Milinkoviću na dugogodišnjem prijateljstvu i konstruktivnoj suradnji na mnogim poljima te izrazio zadovoljstvo što je nakon nedavnog otvorenja rekonstrukcije i dogradnje školske kuhinje i zbornice koji je Županija poduprla sa 330.000 kuna, pred početkom i rekonstrukcija igrališta koje će služiti svim mještanima.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora, ravnateljica Pranjić je župana i suradnike upoznala s aktualnim projektima i programima škole, dok je načelnik Milinković izložio nove planove i ideje koje Općina planira realizirati kako bi još više podigla kvalitetu života mještana Prekodravlja.

www.sjever.hr
11.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.