Now Reading:
Izlagači, prijavite se, zauzmite dobru poziciju – pred nama je 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije
Full Article 2 minutes read

Izlagači, prijavite se, zauzmite dobru poziciju – pred nama je 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Iz Koprivničko-križevačke županije upućen je poziv zainteresiranima za izlaganje na 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu KKŽ koji će se održati u Križevcima od 11. do 13. studenoga 2022. godine.

Ova tradicionalna gospodarska manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke” prema uobičajenim sajamskim standardima, izlagačima se nudi mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora. Vanjski izložbeni prostor besplatan je za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede.

Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internetskoj stranici www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama, a očekuje se nastup oko 300 izlagača, uključujući i inozemne.

Sve ostale potrebne informacije pronaći ćete na internetskoj stranici KKŽ.

sjever.hr/kckzz.hr
11.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.