Now Reading:
ZAGORCI, OPREZ! Nepoznati muškarci 12-godišnju djevojčicu pokušali namamiti u auto
Full Article 1 minutes read

ZAGORCI, OPREZ! Nepoznati muškarci 12-godišnju djevojčicu pokušali namamiti u auto

Usred bijelog dana, na cesti u Grdencima, 12-godišnja je djevojčica doživjela situaciju koju će vjerojatno dugo pamtiti.

Naime, na jednoj od društvenih mreža, u grupi Policija zaustavlja – krapinsko zagorska županija, otac djevojčice objavio je priču koja je upozorenje svima nama.

-Dragi Zagorci, ali i šira okolice, jučer okvirno oko 16 sati krenuo sam po kći koja je bila u Grdencima kod prijateljice. Dijete je krenulo pred mene po pločniku i kad sam ju pokupio bila je sva u strahu. Naime, dok je hodala, pored nje se zaustavio bijeli automobil s četvrtastim tablicama (to je jedino što je zapamtila) i muškarci (ako se tako mogu nazvati) iz spomenutog auta su ju pitali treba li prijevoz. Nakon što dijete pognute glave odgovara da ne treba, dobiva odgovor “Ulazi.” Srećom, završilo je tako da su kad su vidjeli da ništa neće obaviti, otišli, ali moglo je završiti gore, napisao je otac uz napomenu da djevojčica ima 12 godina.

-Molim sve koji imaju neku informaciju da ju podijele sa mnom osobno kako bi s dotičnima podijelio svoje osjećaje, dodao je.

sjever.hr/FB- policija zaustavlja – krapinsko zagorska županija
10.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.