Now Reading:
UŽAS ISPRED ŠKOLE Pretučeni 15-godišnjak završio na Rebru, otac očajan: Moje dijete je moglo sinoć postati novi Luka Ritz
Full Article 2 minutes read

UŽAS ISPRED ŠKOLE Pretučeni 15-godišnjak završio na Rebru, otac očajan: Moje dijete je moglo sinoć postati novi Luka Ritz

Nesretnog 15-godišnjaka sinoć je teško pretukla maskirana skupina huligana i to ispred škole, a njegov očajni otac iz Dugog Sela za 24 sata je izjavio: Moje dijete je moglo sinoć postati novi Luka Ritz.

Kako tvrdi, dječak je pretučen na samom ulazu u školu. Sjedio je s prijateljicom, kada im je prišla maskirana skupina. Kako je ispričao, skupina je prvo pitala nju je li krštena, zatim njega navija li za Dinamo. Okružili su ih. S bandanama preko lica, u tamnim hudicama i trenirkama, njegov sin, tvrdi, nije mogao prepoznati tko mu govori.-

-Rekao je samo da ne prati nogomet, a onda je uslijedilo pitanje, nakon kojeg je mogao naslutiti što će se dogoditi u sljedećem trenutku – prepričao je njegov otac.

-Ako nam ne daš cigaretu, dobit ćeš batine – rekli su mu.
Odgovorio im je da ne puši, a onda su ga krenuli udarati. Srušili su ga na pod i nastavili cipelariti.

Otac tvrdi da su dječaka tukli nemilice.
-Prvo je dobio šaku u glavu, odletjele su mu naočale. Ležao je tamo u lokvi krvi dok su ga mlatili – rekao je uznemireni otac novinarima 24 sata.
Petnaestogodišnjak je odvezen na hitnu pomoć u KBC Rebro. Slomljena mu je arkada, a njegov tata je rekao da jučer nije mogao ni otvoriti to oko. Šakama su mu nagnječili vilicu, nema trajne fizičke posljedice, ali doživio je šok. Sutra ga očekuje još nekoliko kontrola.
Njegov otac ne želi govoriti o imenima, ali kaže da mu se od nemilog događaja javilo puno roditelja sa sličnim sudbinama.

sjever.hr/24sata.hr
10.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.