Now Reading:
Volite stolni tenis? Možete u njemu uživati ove subote u Goričanu!
Full Article 1 minutes read

Volite stolni tenis? Možete u njemu uživati ove subote u Goričanu!

Stolnoteniski klub Goričan organizator je turnira u stolnom tenisu koji će se održati ove subote, u sportskoj dvorani Osnovne škole Goričan – Školska 16A.

Turnir počinje u 9 sati, a pravo nastupa imaju svi registrirani odnosno neregistrirani igrači i igračice. Veterani/veteranke mogu nastupiti u svojoj starosnoj kategoriji te u kategoriji parova (jedna prijavnina za sve).

Natjecatelji koji ne prođu skupinu igraju utješni turnir, dok parovi nemaju utješni dio. U pojedinačnom dijelu natjecanja natjecatelji će biti razvrstani po skupinama gdje se sastaju svatko sa svakim, a prva dva iz svake skupine nastavljaju natjecanje klasičnim KO sustavom.

Organizator će odrediti nositelje prema sljedećim kriterijima: 

  1. Rang lista HSTS-a, MSTS-a, Sokaz-a, … 
  2. Osobna procjena Vrhovnog suca 
    Svi susreti igrati će se na tri dobivena seta. Turnir će se igrati prema odredbama Pravilnika o sustavu natjecanja i Pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS-a.

Za četiri prvoplasirana igrača u svakoj kategoriji organizator je osigurao pehare, te najbolji u utješnom turniru također dobiva pehar, dok parovi dobivaju medalje. Na kraju turnira planirana fešta uz živu muziku te tombola s izvlačenjem nagrada sponzora za prisutne sudionike. 

sjever.hr/gorican.hr
08.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.