Now Reading:
Loborski osnovnoškolci na zanimljiv su način obilježili 16. Dane Franje Horvata Kiša – pridružila im se načelnica Jembrih
Full Article 1 minutes read

Loborski osnovnoškolci na zanimljiv su način obilježili 16. Dane Franje Horvata Kiša – pridružila im se načelnica Jembrih

U sklopu 16. Dana Franje Horvata Kiša,, učenici loborske osnovne škole koja nosi ime ovog poznatog putopisca, pripremili su izložbu likovnih radova uz dječje putopise i glazbenu pratnju Glazbenog odjela Osnovne škole.

-Izložbu učeničkih likovnih radova moći ćete razgledati do ponedjeljka 10. listopada 2022. i otvorena je za javnost, stoga vas pozivamo da potaknete svoju obitelj i prijatelje, kao i djecu i mlade te se ovih dana odazovete u Kulturni centar u Lobor, napisala je na društvenoj mreži načelnica Ljubica Jembrih.

Nagrađene učenice koje su svojim kreativnim literarnim stvaralaštvom napisale dječje putopise, MAGDALENA BAŠAK, LUCIJA HABAN i DANIJELA SMETIŠKO pročitale su svoje literarne radove.
Njihov nastup upotpunio je Glazbeni odjel Osnovne škole Franje Horvata Kiša Lobor.

-Ponosna sam da upravo djeca prva nastupaju i imaju izložbu u našem kulturnom centru i to s temom putopisa u čast loborskom putopiscu Franji Horvatu Kišu.
Pozivam sve da nam se pridruže sutra u 16 sati u kulturnom centru Lobor, kada se održava završnica 16. Dana Franje Horvata Kiša sa središnjim programom 16. Hrvatski književni putopisi, poručila je Jembrih.

izvor: fb – lj. jembrih
a.kučić/sjever.hr
07.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.