Now Reading:
Gospodarstvenici, javite se! Krapinsko – zagorska županija osigurala 6 milijuna kuna za ublažavanje i uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda
Full Article 2 minutes read

Gospodarstvenici, javite se! Krapinsko – zagorska županija osigurala 6 milijuna kuna za ublažavanje i uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda

Krapinsko – zagorska županija objavila je Javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti gospodarstvu za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda na području Krapinsko- zagorske županije u 2022. godini.

Poziv obuhvaća štete nastale na neosiguranoj imovini evidentiranoj u Registru šteta, a nastalih 25. svibnja ove godine na području općine Hum na Sutli, 2. lipnja, na području gradova Klanjec i Oroslavje, te općina Zagorska Sela, Veliko Trgovišće i Kumrovec te štete nastale 13. lipnja ove godine na području općine Bedekovčina.

Neosigurana imovina obuhvaća štete prouzročene u sektoru gospodarstva, nastale na imovini, opremi, postrojenjima i zgradama.

Financijska sredstva za dodjelu potpora osigurana su u ukupnom iznosu od 6.000.000 kuna sukladno indikativnoj raspodjeli Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, utvrđenoj temeljem provedbe Odluke o pomoći za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda na područjima Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke, Zagrebačke i Karlovačke županije za 2022. godinu.

Prihvatljivi korisnici su poduzetnici (mikro, mali i srednji poduzetnici te veliki poduzetnici) sa sjedištem na području Krapinsko- zagorske županije.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu traje zaključno do 31. listopada ove godine, a sve detalje ovog javnog poziva kao i potrebnu dokumentaciju za prijavu možete vidjeti na službenim stranicama Krapinsko – zagorske županije.

sjever.hr
06.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.