Now Reading:
Bjelovarski gradonačelnik dobivao prijetnje? „Nikakve poruke me neće zastrašiti”
Full Article 2 minutes read

Bjelovarski gradonačelnik dobivao prijetnje? „Nikakve poruke me neće zastrašiti”

Saborski zastupnik i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak tvrdi da mu bivši šef Janafa Dragan Kovačević prijeti, pišu 24sata. Naime, rekao je da mu je u srijedu poslijepodne Kovačević poslao poluprijeteću poruku.

-Ja sam jučer popodne dobio poluprijeteću poruku od Dragana Kovačevića da će me tužiti za sve ono što je izneseno, a sve ono što sam čitao u medijima kao što ste i vidjeli, a što je preneseno i što je USKOK ustvrdio. Da ne govorimo upravo o ovim bacanjima mobitela pod okriljem noći, da ne govorimo o gotovini, da ne govorimo o nesrazmjeru imovine. Ja smatram da je to nedopustivo. To je njegovo pravo da kazneni progon pokrene protiv mene, ali ja smatram isto tako da je to i pritisak na saborskog zastupnika upravo u jeku cjelokupne ove priče oko Antikorupcijskog vijeća – rekao je Hrebak dodavši kako ga nikakve poruke neće zastrašiti i da neće šutjeti.

-Mislim da su me građani u Hrvatski sabor izabrali zato da govorim, a ne da se ustrašim ovakvim stvarima. Zato gospodinu Kovačeviću želim puno sreće u dokazivanju nevinosti u kaznenom sudskom postupku. Ja i dalje smatram da USKOK nije neka bezvezna igračka nego da je to ozbiljna institucija i on se nalazi pod teškim optužbama. Smatram da kao takav pod teškim optužbama ne može biti relevantan da svjedoči o ičemu u Hrvatskom saboru – kazao je.

www.sjever.hr / 24sata.hr
06.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.