Now Reading:
Župan Koren održao sastanak s novim ravnateljem SŠ Koprivnica: Možete računati na našu podršku!
Full Article 2 minutes read

Župan Koren održao sastanak s novim ravnateljem SŠ Koprivnica: Možete računati na našu podršku!

U prostorijama Županijske uprave župan Darko Koren je u prisustvu zamjenika župana Ratimira Ljubića održao sastanak s novim ravnateljem Srednje škole Koprivnica Marijom Latinom.

Ravnatelj Latin je nastavnik grupe ekonomskih predmeta i voditelj Erasmus projekata, a petogodišnji mandat preuzeo je 30. rujna 2022. godine. Županu i zamjeniku predstavio je dugoročni razvojni plan koprivničke Srednje škole Koprivnica, koji je usmjeren na stvaranje još boljih materijalnih uvjeta za učenike i nastavnike, povećanje prostornih kapaciteta, internacionalizaciju ustanove i povezivanje s tržištem rada. 

Župan je novom ravnatelju poželio mnogo sreće i uspjeha u radu te ga je upoznao s ulogom Županije kao osnivača ustanove.

-Pred vama je mnogo posla u organizacijskom i razvojnom smislu, a Županija će vam biti na raspolaganju u vašim potrebama te možete računati na našu podršku u svim projektima i aktivnostima koje trenutno provodite, kao i za one projekte koje planirate realizirati u budućnosti – istaknuo je župan.

Kada je riječ o Srednjoj školi Koprivnica, u tijeku su radovi na adaptaciji sanitarnih čvorova i garderoba dvorane, kao i izrada dokumentacije za obnovu sportskog igrališta. Uz to, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je u sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“ odobrilo projekt „Izrada projektno-tehničke dokumentacije za projekt izgradnje nove zgrade Srednje škole Koprivnica“.

sjever.hr/kckzz.hr
05.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.