Now Reading:
Privremena regulacija prometa u Klanjcu – Zbog održavanja prekogranične demonstracijske vježbe za promet će biti zatvorena dionica ceste kod Predionice
Full Article 1 minutes read

Privremena regulacija prometa u Klanjcu – Zbog održavanja prekogranične demonstracijske vježbe za promet će biti zatvorena dionica ceste kod Predionice

U četvrtak na području Klanjca, Krapinsko zagorska – županija organizira atraktivnu vježba spašavanja većeg broja unesrećenih iz prometne nesreće autobusa i osobnog vozila kao i spašavanje unesrećenih djelatnika s krova.

Vježba će se održati na prostoru Predionice i na županijskoj cesti, zbog čega će u popodnevnim satima biti privremena regulacija prometa te u potpunosti zatvorena cesta u razdoblju od 15:55 do 16:30 sati.

Vježbe će se provoditi u sklopu provedbe projekta ‘CRO-SI-SAFE’, s ciljem poboljšanja suradnje, uvježbavanja protokola te unapređenja znanja i vještina u slučaju masovne nesreće.

Vježbu će prezentirati djelatnici i volonteri Vatrogasne zajednice KZŽ, Zagorske javne vatrogasne postrojbe – Ispostave Klanjec, Dobrovoljnih vatrogasnih društava s klanječkog područja, Zavoda za hitnu medicinu KZŽ, Ministarstva unutarnjih poslova – Policijske uprave Krapinsko – zagorske, Hrvatske gorske službe spašavanja-Stanice Zlatar Bistrica, Društva Crvenog križa KZŽ te Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah.

Posjetitelji koji žele gledati vježbu mole se da dođu do tvornice Predionica Klanjec d.o.o. najkasnije do 15.50 sati kako bi na vrijeme ušli u osigurani prostor za gledatelje.

Foto: Ilustracija

www.sjever.hr
05.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.