Now Reading:
KLANJEC Jesmo li spremni za eventualne masovne nesreće? Doznat ćemo zahvaljujući prekograničnoj demonstracijskoj vježbi žurnih službi
Full Article 2 minutes read

KLANJEC Jesmo li spremni za eventualne masovne nesreće? Doznat ćemo zahvaljujući prekograničnoj demonstracijskoj vježbi žurnih službi

U okviru provedbe projekta CRO-SI-SAFE, Krapinsko-zagorska županija organizira prekograničnu demonstracijsku vježbu s ciljem poboljšanja suradnje, uvježbavanja protokola te unapređenja znanja i vještina u slučaju masovne nesreće.

Demonstracijska vježba će se održati u četvrtak 6. listopada 2022. u Klanjcu, na prostoru tvrtke Predionice Klanjec d.o.o., s početkom u 16 sati. Svoje vještine spašavanja i način rada prezentirat će djelatnici i volonteri Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije, Zagorske javne vatrogasne postrojbe – Ispostave Klanjec, Dobrovoljnih vatrogasnih društava s klanječkog područja, Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije, Ministarstva unutarnjih poslova – Policijske uprave Krapinsko-zagorske, Hrvatske gorske službe spašavanje-Stanice Zlatar Bistrica, Društva Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije te Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah.

Zbog održavanja ove vježbe, u četvrtak od 15:30 sati promet na ŽC 2186 odvijat će se uz privremenu regulaciju, a u razdoblju od 15:55 do 16:30 prometnica će biti u potpunosti zatvorena za promet.
Iz Općine mole sve Klanjčanke i Klanjčane te ostale korisnike navedene prometnice za strpljenje.

Posjetitelji koji žele gledati vježbu mole se da dođu do tvornice Predionica Klanjec d.o.o. najkasnije do 15:50 sati kako bi na vrijeme ušli u osigurani prostor za gledatelje.

Projekt CRO-SI-SAFE provodi se u okviru Programa suradnje INTERREG-V-A Slovenija-Hrvatska 2014.-2020. te je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

foto: ilustracija
sjever.hr/klanjec.hr
05.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.