Now Reading:
Čestitku učiteljima povodom njihovog dana uputio i župan Posavec: “Veliko hvala na vašem radu, vi ste ti koji usmjeravaju i kreiraju uspješnu budućnost naših mladih”
Full Article 2 minutes read

Čestitku učiteljima povodom njihovog dana uputio i župan Posavec: “Veliko hvala na vašem radu, vi ste ti koji usmjeravaju i kreiraju uspješnu budućnost naših mladih”

U povodu Svjetskog dana učitelja međimurski župan, Matija Posavec uputio je prigodnu čestitku svim djelatnicima u prosvjeti i obrazovanju, a koju u cijelosti prenosimo:

“Drage učiteljice i učitelji, profesorice i profesori, odgajateljice i odgajatelji, stručne suradnice i suradnici, ravnateljice i ravnatelji!

Povodom Svjetskog dana učitelja upućujem Vam čestitku i veliko hvala na Vašem radu, na svakom odrađenom školskom satu, projektu, mentorstvu, ma na svakoj sekundi koju ste posvetili našim predškolcima, školarcima i studentima. Od srca Vam zahvaljujem i na toploj riječi, strpljenju i vremenu izvan onog radnog koje se niste ustručavali utrošiti za dobrobit naše mladeži. Vi ste oni koji usmjeravaju i kreiraju uspješnu budućnosti naših mladih. U svom poslu koji radite s velikim entuzijazmom i ljubavlju postavljate temelje razvoja uspješne zajednice, stoga obavljate jedan od najplemenitijih, najodgovornijih i najzahtjevnijih poslova.

Iako smo svjesni svih izazova u sadašnjosti ne smijemo zaboraviti gledati u budućnost, a u tom pogledu, zadatak nam je stvarati Međimurje kao regiju budućnosti. Upravo zato obrazovanje nam je na vrhu liste prioriteta, a status vodeće županije u Hrvatskoj zadržavamo zahvaljujući brojnim ulaganjima i projektima u obrazovanju, potporama za naše učenike, inovativnim programima, centrima izvrsnosti, stipendijama, pa sve do kapitalnih ulaganja kojima stvaramo bolje uvjete za učenike i djelatnike u odgoju i obrazovanju. Cilj kojem težimo je Međimurje obrazovanih, uspješnih i zadovoljnih mladih ljudi, a bez učitelja ne bismo ga mogli ostvarivati.

Planova je puno, želja još više, no nastojimo iskoristiti svaku priliku za razvoj obrazovanja, gradnjom novih prostora, ulaganjem u opremu, u bolji obrazovni standard.

Na Vaš dan, 5. listopada, upućujem Vam najiskrenije čestitke, uz želju da i dalje pronalazite zadovoljstvo u svakom trenutku koji provedete baveći se svojim životnim pozivom. Nikada nemojte zaboraviti koliko je važna Vaša uloga u društvu i budite svjesni činjenice da ste mnogima uzor. To je naše hvala prema Vama, a Vaše zadovoljstvo i ispunjenje neka bude u svakom uspjehu naših učenika koji postižu sudjelovanjem na županijskim, državnim ili međunarodnim natjecanjima.

Sretan 5.listopada – svjetski dan učitelja!”

www.sjever.hr
05.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.