Now Reading:
Baka (83) iz Zagorja kažnjena za obiteljsko nasilje jer je vikala na sina, snahu i unuka: “Ubojice, hočeju mi zeti hižu”
Full Article 1 minutes read

Baka (83) iz Zagorja kažnjena za obiteljsko nasilje jer je vikala na sina, snahu i unuka: “Ubojice, hočeju mi zeti hižu”

Baka (83) iz Zagorja proglašena je krivom jer je u dvorištu vikala na sina, snahu i unuka. Kako javlja portal Danica, u presudi stoji kako je gospođa vikala: “Ubojice! Hočeju mi zeti hižu! Maltretiraju me već 30 godina, to je moje, ja sam to napravila s mužem prije 60 godina”.

Navodi se i kako je takvim ponašanjem kod žrtava izazvala osjećaj uznemirenosti i time je počinila psihičko nasilje u obitelji.

Gospođa je na suđenju rekla kako se ne smatra krivom.

– Ne sjećam se i ne znam kaj se događalo taj dan. Ali, nisam psovala niti vikala niti vrijeđala svoju snahu, sina i unuka. Nemam kaj drugo reći, stara sam i nemoćna. Već 30 godina sin i snaha napadaju mene i supruga jer hoće uzeti našu kuću – rekla je.

Ona je inače suvlasnica kuće u kojoj zajedno žive, a kako javlja Danica, burno je reagirala nakon što je u dvorištu vidjela sudskog vještaka geodeta koji je došao mjeriti nekretninu.

Ipak, sutkinja ju je proglasila krivom za obiteljsko nasilje te mora platiti kaznu od 2000 kuna.

www.sjever.hr / www.danica.hr
05.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.