Now Reading:
MUČNI DETALJI ZLOČINA Mladić raskomadao vlastitog djeda i to zbog mirovine!
Full Article 2 minutes read

MUČNI DETALJI ZLOČINA Mladić raskomadao vlastitog djeda i to zbog mirovine!

Nakon što je nedavno pronađeno raskomadano tijelo tada 89-godišnjeg muškarca čiji je nestanak prijavljen potkraj prosinca 2019. godine za ubojstvo se sumnjiči njegov unuk, inače otprije poznat policiji, piše Jutarnji.

Riječ je o 29-godišnjem Aleksandru Niševiću iz Gline koji je u srpnju prošle godine na splitskim Firulama i Blatinama staklenom bocom i kamenom brutalno i bez ikakvog povoda napao dvije žene. On je sada osumnjičen je za ubojstvo svog djeda Miloša Niševića koji se smatrao nestalim od 2019. godine.

Kako neslužbeno pišu nacionalni mediji, starcu je bila odrezana glava, a mladić je djeda ubio zbog koristoljublja, odnosno mirovine te je prijavljen za teško ubojstvo iz koristoljublja.

Osuđivali su ga ranije i zbog krađa, a skupio je 13 pravomoćnih presuda, no osuđivan je na uvjetne kazne. Lani je napao dvije žene u istom danu, a sve su snimile kamere.

Prvo je u 7.15 napao ženu (52) na plaži Firule. Udario ju je bocom u glavu te nastavio udarati šakama po glavi i vratu kada je pala na pod. Nakon toga su ga zaustavile turistice koje su naišle, a on je pobjegao, prenosi Net.hr.

Zatim je u Ulici Antuna Branka Šimića kamenom u glavu udario 40-godišnju ženu koju je nastavio udarati šakama po glavi. Ubrzo su ga priveli i od tada je u pritvoru. 52-godišnjakinja je zadobila je lakše ozljede, a 40-godišnjakinja tešku ozljedu noge.

Policijska uprava sisačko-moslavačka najavila je za utorak izvanrednu konferenciju za medije.

-Policija je dovršila složeno, opsežno, višegodišnje kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ‘Teško ubojstvo’ na štetu tada 89-godišnjeg muškarca čiji je nestanak prijavljen potkraj prosinca 2019. godine – objavila je policija.

www.sjever.hr / jutarnji.hr / net.hr
04.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.