Now Reading:
Grad Varaždin i ove godine uljepšava blagdane najmlađim sugrađanima – evo kako do dječje božićnice
Full Article 2 minutes read

Grad Varaždin i ove godine uljepšava blagdane najmlađim sugrađanima – evo kako do dječje božićnice

Grad Varaždin poziva roditelje, posvojitelje, skrbnike ili staratelje djece rođene od 1. siječnja 2005. godine i mlađe koja imaju prebivalište na području Grada Varaždina, da podnesu zahtjev za unos, ispravak ili dopunu podataka upisanih u registar korisnika „dječje božićnice”.

Zahtjev se nalazi na web stranici Grada. Molimo da roditelji posvojitelji/skrbnici/staratelji putem aplikacije na web stranici, upisom OIB-a djeteta provjere da li se dijete nalazi u bazi podataka Grada Varaždina.

Ukoliko se dijete nalazi u bazi podataka i podaci su točni, nije potrebno ispunjavati Zahtjev niti poduzimati bilo kakve daljnje radnje.

Roditelji/posvojitelji/skrbnici/staratelji koji nisu u mogućnosti ispisati Zahtjev, isti mogu podići u Gradskoj vijećnici grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1 (pisarnica).

Zahtjev za unos, ispravak ili dopunu podataka upisanih u registar korisnika „dječje božićnice” predaje se do 24. listopada 2022. do 15 sati. Nakon navedenog roka podnašanje zahtjeva više neće biti moguće.

Korisnici dječjih božićnica koji prošle godine iste nisu podignuli, izbrisani su iz registra korisnika te moraju ponovno predati zahtjev.

Roditelji koji će podnijeti zahtjev za donaciju za novorođeno dijete nakon roka za predaju zahtjeva za ažuriranje baze podataka korisnika „dječjih božićnica”, a sve do 31. prosinca 2022. godine, bit će upisani u bazu po službenoj dužnosti.

Božićnice za djecu isplatit će se u iznosu od 150,00 kuna, a o datumu isplate Grad Varaždin će naknadno obavijestiti građane.

www.sjever.hr
04.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.