Now Reading:
Koprivničko-križevački umirovljenici doznali što će donijeti mirovinska reforma
Full Article 1 minutes read

Koprivničko-križevački umirovljenici doznali što će donijeti mirovinska reforma

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije održava tribine u sva tri županijska grada. Nakon Križevaca, tribina je danas održana i u Koprivnici, u prostoru Udruge Matice umirovljenika Koprivnica.

Tribini su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Maja Blažek i ravnateljica koprivničkog Doma za starije i nemoćne Željka Koluder-Vlahinja, uz predsjednika Savjeta Željka Pintara, člana Savjeta Željka Šempera, predsjednika Udruge Matice umirovljenika Koprivnica Slavka Dedija i brojne umirovljenike.

Tema tribine bila je reforma obiteljskih mirovina, s osvrtom na paket mjera Vlade Republike Hrvatske, a prezentirao ju je Željko Šemper koji je kazao kako će promjene stupiti na snagu od 1. siječnja iduće godine.

Zamjenik Ljubić pozdravio je prisutne i čestitao im Međunarodni dan starijih osoba, istaknuvši odličnu suradnju Županije i Savjeta, kao i Udruge umirovljenika. Također je zahvalio Savjetu i predsjedniku Pintaru na brojnim korisnim inicijativama i prijedlozima koji su rezultirali poboljšanjem kvalitete života umirovljeničke populacije, dodavši kako će Županija i nadalje provoditi programe koji će unaprijediti njihov standard.

www.sjever.hr / kckzz.hr
02.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.