Now Reading:
Načelnik Ban nagradio 34 vrhunska učenika i poručio: Za budućnost Bedekovčine s ovakvim mladim ljudima nema straha!
Full Article 2 minutes read

Načelnik Ban nagradio 34 vrhunska učenika i poručio: Za budućnost Bedekovčine s ovakvim mladim ljudima nema straha!

Ako je suditi prema subotnjoj atmosferi, za budućnost Općine Bedekovčina nema straha. Naime, načelnik Darko Ban održao je već tradicionalni prijem za učenike osnovnih i srednjih škola koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom ili su postigli vrhunske rezultate na županijskim ili državnim natjecanjima, a oni su pokazali da ih itekako ima.

Prema riječima načelnika Bana, sva ulaganja u djecu i mlade su opravdana i danas, sutra će se sasvim sigurno vratiti.

-Ovo su najbolji od najboljih, djeca osnovne škole koja su svih osam razreda prošla s 5 i učenici koji su napravila dobre rezultate na županijskim i državnim natjecanjima. Danas smo ih nagradili s novčanom nagradom od 300 kuna i ovogodišnjim zbornikom Susret riječi. Ovaj prijem je jedna jako lijepa gesta prema djeci, njihovim roditeljima, mentorima, razrednicima i ravnateljima srednjih i osnovnih škola jer iskazujemo da Bedekovčina ide u dobrom smjeru i da imamo dobre rezultate – rekao je Ban.

Ove godine sa sjajnom generacijom djece posebno se istaknula Osnovna škola Bedekovčina zbog čega je načelnik pohvalio rad i trud mentora i ravnatelja koji su doprinijeli takvim rezultatima.

-Svaki trud se isplati i mislim da nema problema za Bedekovčinu – imat ćemo dobre i školovane ljude što će sigurno doprinijeti boljem razvoju naše Općine – kazao je Ban.

Među nagrađenim srednjoškolcima, bilo je i onih koji su svoje školovanje odlučili nastaviti na nekim od najtežih fakulteta u državi – zagrebačkom FER-u, stomatologiji i medicini, a načelnik Ban najavio je kako će ih Općina pratiti i u tom periodu školovanja.

-Mi ćemo se potruditi da s brojem stipendija koji svake godine povećavamo roditeljima pomognemo oko školovanja – zaključio je Ban.

Nagrađena su ukupno 34 učenika, 25 osnovnoškolaca i 9 srednjoškolaca koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom ili osvojili prvo, drugo ili treće mjesto na županijskom ili državnom natjecanju.

tklopotan / www.sjever.hr
01.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.