Now Reading:
DETALJI HORORA NA TRNSKOM: Eksplozija probudila cijeli kvart, 72-godišnjaka odbacila nekoliko metara
Full Article 1 minutes read

DETALJI HORORA NA TRNSKOM: Eksplozija probudila cijeli kvart, 72-godišnjaka odbacila nekoliko metara

U požaru koji je izbio u subotu u jutarnjim satima u stanu na 1. katu stambene zgrade u Trnskom poginuo je umirovljenik Gino P. (72). Tragediji je prethodila stravična detonacija koja je probudila cijeli kvart, a dogodila se svega 20-ak minuta nakon što se Gino vratio s obližnjeg kioska na koji je išao platiti račune i kupiti cigarete, piše Jutarnji.

Nakon što se vratio u stan, požar je već izbio, a pretpostavlja se da ga je nesretni umirovljenik krenuo provjeriti, međutim, kako kažu iz PU zagrebačke, došlo je do eksplozije plinske boce čija je snaga nesretnog umirovljenika odbacila nazad na hodnik sve do ulaznih vrata.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragedije, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji, 72-godišnjaku je često bila u stanu upaljena svijeća koju je, pretpostavlja se, kobnog jutra bio ostavio dok je odlazio na kiosk.

Tijekom vatrene stihije, zagrebački vatrogasci su iz zadimljenih stanova spasili dvoje stanara zgrade koji su se nagutali dima, no navodno nisu ozbiljnije ozlijeđeni.

Foto: arhiva / ilustracija
www.sjever.hr / jutarnji.hr
01.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.