Now Reading:
Nastavlja se priča pohotnog svećenika iz Sikirevaca: “Neka muževi zadovoljavaju svoje žene, pa se neće morati župnik brinuti za njih!”
Full Article 1 minutes read

Nastavlja se priča pohotnog svećenika iz Sikirevaca: “Neka muževi zadovoljavaju svoje žene, pa se neće morati župnik brinuti za njih!”

Stjepan Šumanovac, župnik u Sikirevcima, seksualno je flertovao, i još tko zna što radio, s više svojih župljanki, razmjenjivao seksualne poruke, nalazio se s njima, a sad su stigli i drugi detalji vezani uz njegova nedjela.

Podsjetimo, situacija je eskalirala kada je sikirevački poduzetnik (47) javno na svojem Facebook profilu objelodanio kakve je poruke župnik razmjenjivao s njegovom suprugom (44), a saga je sad nastavljena.

Kako je za Rtl Direkt rekao jedan od tamošnjih mještana čijoj je ženi župnik slao poruke, krivi su oboje jer su flertovali, iako smatra da je ipak župnik više kriv jer je on moralna vertikala u selu i nije se smio petljati u to.

I ne samo to, drugi mještani ispričali su kako župnik voli ne samo žene nego i novac te da je u prvoj godini njegovog poslovanja župa potrošila 536 tisuća kuna.

Novinari su upitali i jednu stariju mješanku što misli o svemu, na što je gospođa rekla: Neka muževi zadovoljavaju svoje žene, pa se neće morati župnik brinuti za njih!

www.sjever.hr / www.rtl.hr
30.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.