Now Reading:
ZATUKAO ŽENU ČEKIĆEM Za brutalno ubojstvo dobit će samo 5 godina zatvora??
Full Article 2 minutes read

ZATUKAO ŽENU ČEKIĆEM Za brutalno ubojstvo dobit će samo 5 godina zatvora??

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, nakon provedene istrage, podiglo je pred Županijskim sudom u Zagrebu optužnicu protiv 54-godišnjeg hrvatskog državljanina Nebojše R. zbog počinjenog kaznenog djela ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona, prenosi index.hr

Nebojšu R. se tereti da je ubio suprugu Tatjanu R. (54) u stanu u zagrebačkom naselju Vrbani i to tako što ju je zatukao čekićem. 

Zločin se dogodio u noći s 25. na 26. ožujka, negdje u vremenu od 20:30 do 9:30 sati.

54-godišnjaka u optužnici tužitelji terete da je supruzi s namjerom da je usmrti, tupotvrdim predmetom zadao više snažnih udaraca u predjelu glave i vrata. Žena je zbog zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja. 

Jutro nakon zločina tijelo su pronašli radnici koji su došli postavljati stolariju, a ubojica je policija uhitila isti dan oko 22 sata u obližnjoj Petrovaradinskoj ulici.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je u optužnici produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 3. Zakona o kaznenom postupku).

Nebojši R. za brutalno ubojstvo supruge sud može dosuditi i samo pet godina zatvora jer je tužiteljstvo ubojstvo kvalificiralo kao obično, a ne teško. 

sjever.hr/index.hr
29.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.