Now Reading:
SVAKA ČAST! FOI-jevim studentima uručene rektorove nagrade
Full Article 2 minutes read

SVAKA ČAST! FOI-jevim studentima uručene rektorove nagrade

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras u srijedu je u Zagrebu na FER-u dodijelio godišnju Rektorovu nagradu studentima sastavnica Sveučilišta.

Radi se o ukupno 176 radova u šest kategorija, u koje je bilo uključeno 1079 studentica i studenata s 34 sastavnice Sveučilišta, a u tri kategorije su i studenti dobitnici nagrade s Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu.
Podsjetimo, radi se o nagradama za akademsku godinu 2021./2022. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Uz rektora, nagradu je studentima FOI-ja uručio i prodekan za znanost, projekte i međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Igor Balaban.

S Fakulteta organizacije i informatike nagrađeni su studenti u ovim kategorijama:

a) Nagrada za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora):
1.Marija Kuštelega, Magdalena Kuštelega: ‘Na putu do cirkularne ekonomije i održivog razvoja’, mentorica: dr. sc. Tamara Šmaguc;
2.Mislav Matijević, Lovro Posarić: ‘Tehnološki stogovi primjene umjetne inteligencije i povezanih tehnologija u sustavu obrazovanja’, mentor: izv. prof. dr. sc. Zlatko Stapić;

e)Nagrada za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili skupina:
1.Startup projekt ‘Attendio’, kao zajednički projekt studenata: Petar Strbad (FOI) i Karlo Posavec (Fakultet strojarstva i brodogradnje).

f) Nagrada za društveno koristan rad:
1.Volontiranje skupine studenata za studentski časopis St@k.
2.Projekt organizacije i provedbe radionice „starTech”: Marin Oroz (FOI), Hana Novak (FER), Lovro Farkaš (FSB).
3.Projekt ‘Studentski zdravi dani’: Ivana Cindrić, Magdalena Đud, Mario Đurić, Božo Kvesić, Marin Oroz, Eugen Petošić, Nina Vukelić (FOI).

sjever.hr
29.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.