Now Reading:
PA OVO NIJE NORMALNO! Serijski silovatelj sat vremena na TV-u opisivao scene silovanja i prijetio ženama
Full Article 2 minutes read

PA OVO NIJE NORMALNO! Serijski silovatelj sat vremena na TV-u opisivao scene silovanja i prijetio ženama

Da brojne medijske kuće čine sve što mogu kako bi privukle što više gledatelja, čitatelja ili slušatelja nije nikakva novost, ali kad netko ode toliko daleko da na sat vremena ugosti serijskog silovatelja, onda je to doista nešto što vrijedi zabilježiti…i osuditi!

Kako piše portal 24 sata, srpski Informer prikazao je na svom TV kanalu intervju sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem. Pokupili su ga na ulici u Beogradu gdje živi kao beskućnik otkako je prije par tjedana pušten iz zatvora i doveli ga u studio te mu dali da sat vremena priča na televiziji.

Ne čudi što je javnost zgrožena, tim više što je Milošević u jednom trenutku preko TV kanala uspio i zaprijetiti ženama da će ih silovati, ako je tako naumio. Ovaj sramotni prilog su opisali kao “megaekskluzivan”.

Milošević je pred kamerama opisivao scene silovanja, a ženama je poručio da “u trenutku kad ih naumi silovati na sve pristanu” i da ga „gledaju kao na muža ili voljenu osobu”. Dodao je da se „ne opiru jer će biti ranjive”.

Dakle, silovatelj je davao uputstva ženama kako se trebaju ponašati kada ih bude silovao, da ih ne bi ozlijedio.
-Ako je i od srpske tabloidne poganštine, previše je – objavio je tjednik Vreme, a prenose 24sata.

Na sve se osvrnula i šokirana srpska pjevačica Marija Šerifović koja je istaknula da ne možemo vjerovati onome što je čula, a javnost Srbije također je ogorčena zbog objavljenog intervjua te pozivaju na masovan bojkot Informera.

sjever.hr/24sata.hr
28.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.