Now Reading:
Studenti, požurite: Najbolji stručni studiji u ovom dijelu Hrvatske čekaju upravo na vas – ostalo je još nekoliko mjesta!
Full Article 2 minutes read

Studenti, požurite: Najbolji stručni studiji u ovom dijelu Hrvatske čekaju upravo na vas – ostalo je još nekoliko mjesta!

Međimursko veleučilište u Čakovcu svojim studentima nudi najbolje stručne studije u ovom dijelu Hrvatske. Stoga, požurite jer još svega nekoliko mjesta čeka upravo na vas.

Naime, ovih dana produljen je natječaj za upis studenata u preddiplomske stručne studije Računarstva, Menadžmenta turizma i sporta i Održivog razvoja koji će vam omogućiti pronalazak sigurnog posla.

Međimursko veleučilište u Čakovcu već 14 godina svojim studentima pruža kvalitetno obrazovanje koje se temelji na konceptima cjeloživotnog učenja, mobilnosti i razvoja ljudskih potencijala kao najveće vrijednosti društva. S obzirom da kontinuirano prati trendove na tržištu rada, upisom jednog od tri preddiplomska stručna studija, studenti MEV-a dobivaju temelje za izgradnju uspješne karijere u nekim od najtraženijih zanimanja današnjice.

Stručni profesori, suvremeno opremljeni laboratoriji, suradnja s poslovnom zajednicom i ostalim visokoškolskim ustanovama u zemlji i inozemstvu, uspješna realizacija projekata i novi studiji u najavi samo su dio onog što studiranje na MEV-u čini pravim odabirom za daljnji razvoj vaše karijere.

-S obzirom da redovito pratimo potrebe na tržištu rada i sukladno tome, nadograđujemo i razvijamo naše studije, završetkom jednog od tri preddiplomska stručna studija budućnosti, našim je studentima garantirana konkurentnost pri zapošljavanju. Pružamo im nova teorijska i praktična znanja i pripremamo ih za realne potrebe na tržištu rada, što su samo neki od razloga zašto je studiranje na MEV-u odličan odabir – rekao je dekan Igor Klopotan.

Na produljeni natječaj za upis preddiplomskog stručnog studija Računarstva, Menadžmenta turizma i sporta i Održivog razvoja mogu se prijaviti pristupnici koji imaju završenu četverogodišnju srednju školu i položenu državnu maturu Hrvatskog jezika, Matematike i stranog jezika.

Postupak za upis provodi se na web stranici www.postani-student.hr, a prijave se obavljaju putem Službe za studentske poslove zaključno s 30. rujna ove godine i to putem e-maila: referada@mev.hr te osobno ili poštom na adresu Međimursko veleučilište u Čakovcu, Bana Josipa Jelačića 22/a, Čakovec.

Detaljnije informacije dostupne su na službenim web stranicama Veleučilišta.

www.sjever.hr
27.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.