Now Reading:
I zamjenica Zagorec osudila napad na Stričaka: „Ako se itko uvijek i svugdje zalagao za policajce – to je on, naš župan”
Full Article 2 minutes read

I zamjenica Zagorec osudila napad na Stričaka: „Ako se itko uvijek i svugdje zalagao za policajce – to je on, naš župan”

Zamjenica župana Silvija Zagorec osvrnula se na subotnji napad na varaždinskog župana Anđelka Stričaka. Osudivši svaki oblik nasilja, zamjenica Zagorec napomenula je kako će Stričak nastaviti obavljati svoje svakodnevne obaveze čim se oporavi. Njezino priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Povodom nedavnog događaja u kojem je župan napadnut i ozlijeđen, a potom zatražio i liječničku pomoć, želim vas izvijestiti da se župan Stričak trenutno nalazi na bolovanju/kućnoj njezi sukladno preporuci liječnika.

Čim se oporavi, nastavit će obavljati svoje svakodnevne obaveze.

Kao njegova zamjenica, u ovih godinu i pol dana imala sam prilike uvjeriti se u sljedeće:

Ako se itko uvijek i svugdje zalagao za unapređenje statusa hrvatskih vojnika, policajaca, vatrogasaca i ostalih žurnih službi…, to je on, naš župan.

Nikad se nije dogodilo da nije istaknuo njihove zasluge, kako nekad u ratu tako i danas u izazovima današnjice, te je kroz posao koji obavlja uvijek davao potporu radu navedenih institucija i službi.

Potom nikad nije propustio priliku naglasiti važnost brige za svakog pojedinca bez obzira o kome se radilo.

Osobno mi je žao što se našao u toj situaciji da ga se fizički napalo, te osuđujem svaki oblik fizičkog nasilja prema bilo kojoj osobi.“

www.sjever.hr
27.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.