Now Reading:
Ovo je prvih 11 Hrvatske za odlučujuću utakmicu protiv Austrije! Je li Dalić iznenadio odabirom?
Full Article 2 minutes read

Ovo je prvih 11 Hrvatske za odlučujuću utakmicu protiv Austrije! Je li Dalić iznenadio odabirom?

Večeras od 20.45 hrvatska nogometna reprezentacija na stadionu Ernst Happel u Beču igra protiv Austrije, zadnju utakmicu u skupini Lige nacije.

Ulog je velik, jer bi ‘Vatreni’ u slučaju pobjede, ili ukoliko Danska u drugom susretu skupine ne pobijedi Francusku, izborili plasman na Final Four ovoga natjecanja, piše tportal.
U tom pokušaju naši nogometaši imat će veliku potporu navijača, Austrijanci su sami priznali da misle kako su dobar dio ulaznica u raznim sektorima kupili Hrvati te ih očekuju oko 20 tisuća na tribinama. a naši mediji pišu da su prema Beču krenule tisuće navijača iz svih dijelova Hrvatske.

Prema zadnjim informacijama iz reprezentacije, izbornik Zlatko Dalić će se osloniti na ovih 11 (4-3-3): Livaković – Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Majer, Budimir, Perišić.

-Odlazak na Final Four bio bi sjajan poticaj prije Svjetskog prvenstva u Kataru. Imamo veliku šansu koju smo sami izborili, a najvažnije je da mi sami o sebi odlučujemo i ne ovisimo o nikome drugome, ali taj posao moramo i odraditi – rekao je Dalić i dodao da je pred Vatrenima teška utakmica, ali da je pokušati dobiti.

-Naš prvi i osnovni cilj je plasirati se na Final Four, a drugi je da isprobamo neke igrače, jer poslije ovog više nema prijateljskih utakmica – rekao je Dalić, a prenosi tportal.

sjever.hr/tportal.hr
25.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.