Now Reading:
Baka i djed svojoj unuci probušili uši, sin im zabranio da je viđaju
Full Article 2 minutes read

Baka i djed svojoj unuci probušili uši, sin im zabranio da je viđaju

Jedan je potreseni tata na Redditu podijelio kako je, nakon što su njegovoj devetomjesečnoj kćeri probušili uši, svojim roditeljima zabranio da viđaju unuku, prenosi index.hr

U anonimnoj objavi muškarac je ispričao kako on i zaručnica imaju devetomjesečnu djevojčicu, a dok su na poslu, povremeno je čuvaju njegovi ili njeni roditelji. No sve se promijenilo nakon što su njegovi roditelji djevojčici protiv njihove volje probušili uši.

-Uglavnom, željeli smo da ona sama odluči hoće li ili neće probušiti uši kad odraste. Nikada mi se nije sviđala ideja da se bebama koje još same ne mogu odlučivati o tome buše uši. Mojoj zaručnici roditelji su stavili naušnice kad je imala samo nekoliko mjeseci i oduvijek ih je mrzila. Ne nosi ih ni danas -napisao je u objavi.

Ipak, njegovim se roditeljima ideja o bušenju ušiju činila simpatičnom i očito nisu vodili računa o tome da se roditelji s tim ne slažu.

-.Čuvali su nam djecu i pozvali jednog prijatelja moje majke da djevojčici probuši uši. Svi nas napadaju i kažu da nismo normalni, da ih kažnjavamo zbog gluposti i tretiramo kao djecu – požalio se otac, koji je nakon incidenta zabranio roditeljima da viđaju unuku. I dok je bilo onih koji su ga u komentarima osudili, velika većina roditelja ipak je bila na njegovoj strani.

-Napravili su nešto trajno i opasno jer bušenje ušiju može izazvati infekciju, samo da im unuka može nositi nakit, pa to je suludo – napisao je jedan korisnik Reddita, a većina se složila da je najveći problem s bakom i djedom to što ne poštuju odluke roditelja kad je riječ o djeci.

sjever.hr/index.hr
25.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.