Now Reading:
Uskoro 14. „Babičini kolači”! Drage bake, prihvatite poziv, sudjelujte i podijelite svoje kulinarsko umijeće s onima koji žele učiti od vas!
Full Article 1 minutes read

Uskoro 14. „Babičini kolači”! Drage bake, prihvatite poziv, sudjelujte i podijelite svoje kulinarsko umijeće s onima koji žele učiti od vas!

Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji s Općinom Hrašćina organiziraju manifestaciju Babičini kolači. Četrnaesta po redu manifestacija Babičini kolači održati će se 5. studenog 2022. godine u Općini Hrašćina, odakle dolazi pobjednica Sanja Čaćko sa kolačem „Slatko od bijele koruze“.

Na natjecanje u pečenju kolača prema originalnim receptima naših baka i prabaka mogu se prijaviti žene s područja Krapinsko-zagorske županije, a osnovni uvjet za sudjelovanje je da su bake.

Pozivaju se sve zainteresirane bake da podijele svoje kulinarsko umijeće koje su naslijedile od svojih baka i prabaka da se prijave na 14. Babičine kolače.

Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stalnog boravka, broj telefona, datum rođenja, broj osobne iskaznice te naziv i recept natjecateljskog kolača.

Prijave s receptima natjecateljskog kolača dostavljaju se elektroničkim putem na mail adresu: poljoprivreda.kzz@kzz.hr ili na adresu: KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA,
Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu,
Magistratska 1, Krapina, s naznakom: „Prijava za 14. Babičine kolače“.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084, kontakt osoba je Ivanka Kuščar.

Rok za podnošenje prijava za sudjelovanje na 14. Babičinim kolačima je do 7. listopada 2022. godine.

sjever.hr/kzz.hr
24.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.